6948835814 Αμπελώνας, Λάρισα dritanalla86@gmail.com
 
 
 
 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

Η εταιρία μας, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών εδώ και δύο δεκαετίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και οικονομικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ελαιοχρωματισμούς κάθε είδους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας είναι εγγύηση για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 

 

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η εταιρία μας, είναι έτοιμη να αναλάβει τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου σας με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, εγγυώντας έναν άψογο συνδυασμό ποιότητας και αισθητικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η θερμομόνωση αποτελεί την κύρια θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών. Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει αποτελεσματική θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Η επιχείρησή μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της γυψοσανίδας, αναλαμβάνει κατασκευές και διακοσμητικές εργασίες με χρήση γυψοσανίδας. Καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σε γυψοσανίδα και γύψινες διακοσμήσεις, εξυπηρετώντας όλη τη Θεσσαλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ