6948835814 Αμπελώνας, Λάρισα dritanalla86@gmail.com
hero image
 
 
   
 
 
 
 

ΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ
Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

 
     
 

Με χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού και ειδικών μονωτικών υλικών, η επιχείρησή μας, "ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ," με έδρα τη Λάρισα και συγκεκριμένα στον Αμπελώνα, παρέχει υπηρεσίες μόνωσης για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με εξαιρετική ποιότητα εκτέλεσης και ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Λόγω της εκτενούς εμπειρίας μας στον χώρο, μπορούμε να προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για θερμομόνωση, στεγανοποίηση, υγρομόνωση, και άλλες μορφές μόνωσης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας. Είτε πρόκειται για οικιακό είτε για επαγγελματικό χώρο στη Θεσσαλία, είμαστε εδώ για να εξασφαλίσουμε μια αποτελεσματική μόνωση που θα προστατεύσει τον χώρο σας από εξωτερικούς παράγοντες και θα εξασφαλίσει άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας.

 
 
 
 
 
     
 
 
  ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 

Η θερμομόνωση αποτελεί την κύρια θερμική προστασία των κτιρίων έναντι των καιρικών συνθηκών. Κάθε κτίριο που θερμαίνεται ή κλιματίζεται πρέπει να διαθέτει αποτελεσματική θερμομόνωση για την αποφυγή σπατάλης ενέργειας και χρημάτων.

Η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα υλικά στην ταράτσα, στους τοίχους, στην οροφή, στη σκεπή, στην πυλωτή ή ακόμα και στο δάπεδο. Είναι εφικτή εσωτερικά και εξωτερικά της κατασκευής.

 
     
 
     
 
     
  Θερμομόνωση Περιμετρικών Τοιχωμάτων (Εξωτερική Θερμομόνωση):

Υλικά: Πολυστερίνη, πολυουρεθάνη, πλακάκια κονίαματος, επίχρισμα κ.ά.

Χρήση: Προστατεύει το κτίριο από κλιματολογικές επιδράσεις και βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση.

 
     
     
  Θερμομόνωση Ταράτσας:

Υλικά: Πολυστερίνη, πολυουρεθάνη, γυψοσανίδα, ακρυλική επικάλυψη κ.ά.

Χρήση: Κατάλληλη για προστασία από τη θερμότητα του ήλιου και την απώλεια θερμότητας.

 
     
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλία
 
     
     
     6948835814