6948835814 Αμπελώνας, Λάρισα dritanalla86@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

 

Η εταιρία μας, ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο των ελαιοχρωματισμών εδώ και δύο δεκαετίες, παρέχοντας υψηλής ποιότητας και οικονομικές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ελαιοχρωματισμούς κάθε είδους, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του προσωπικού μας είναι εγγύηση για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Το εξειδικευμένο μας προσωπικό
 
     
 

είναι πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμο να αναλάβει οποιονδήποτε ελαιοχρωματισμό, μερεμέτη ή επισκευή επιθυμείτε. Πέραν από τις βασικές υπηρεσίες, είμαστε εδώ για να προτείνουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, προσθέτοντας έναν αέρα κομψότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Η δέσμευσή μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας με εργασίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλία
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6948835814
 
     
 
 
 
     
  Δίνουμε χρώμα στη ζωή σας, με ποιότητα που διαρκεί και επαγγελματισμό που ξεχωρίζει.  
     
 
 
     
  Σεβασμός στον πελάτη


Η αρχή μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, με το χαμηλότερο κόστος για εσάς σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες.Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, με στόχο πάντα την πλήρη και άμεση ικανοποίησή σας.

 
     
 
 
     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και στοχεύει στην άψογη, σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
     
 
ΚΟΜΨΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο ξεχωριστό και λειτουργικό.