6948835814 Αμπελώνας, Λάρισα dritanalla86@gmail.com
hero image

 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
Νικήτας, Αμπελώνας, Λάρισα

Η γυψοσανίδα αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά για τη διακόσμηση και διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συχνά χρησιμοποιείται σε ανακαινίσεις και κατασκευές λόγω των σημαντικών οφελών που προσφέρει με μικρό κόστος.

Η επιχείρησή μας, "ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΝΙΚΗΤΑΣ," με έδρα τη Λάρισα και συγκεκριμένα στον Αμπελώνα, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της γυψοσανίδας, αναλαμβάνει κατασκευές και διακοσμητικές εργασίες με χρήση γυψοσανίδας. Καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη σε γυψοσανίδα και γύψινες διακοσμήσεις, εξυπηρετώντας όλη τη Θεσσαλία.

Με πείρα, προσήλωση στην ποιότητα και εξειδίκευση στη γυψοσανίδα, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες κατασκευής και διακόσμησης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

 

 

 
 
 
 

Το έμπειρο και
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

συνεργείο μας είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία με γυψοσανίδα και να προτείνει μοναδικές λύσεις για τη διαμόρφωση των χώρων σας, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. 

Με τη  συνεχή μας παρουσία και την εκτεταμένη πείρα μας στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Η βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, εξασφαλίζοντας το τελικό αποτέλε σμα ακόμη και για τον πιο απαιτητικό πελάτη, και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης του έργου.
 
 
 
 
 
 

 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
     
  ΟΡΟΦΕΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

Οι ψευδοροφές μπορούν να αναβαθμίσουν την αισθητική και τον χαρακτήρα οποιουδήποτε χώρου, προσδίδοντάς του μια εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση. Η σχετικά χαμηλή δαπάνη για την κατασκευή τους, καθιστούν τις γύψινες οροφές μια προτιμητέα επιλογή κατά την ανακαίνιση οποιουδήποτε χώρου.
 
     
 
     
  ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Ο κρυφός φωτισμός ανήκει στις κορυφαίες επιλογές για όσους αναζητούν μια δραστική αναβάθμιση του προσωπικού τους χώρου και θέλουν να προσδώσουν ένα μοντέρνο στυλ. Ο κρυφός φωτισμός είναι ιδανική επιλογή για να τον μεταμορφώσει το χώρο σε κάτι μοναδικό που όλοι θα μιλάνε για αυτό.
 
     
 
     
  ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ

Η χρήση διαχωριστικών από γυψοσανίδες μπορεί να μετασχηματίσει και να αναβαθμίσει αισθητικά έναν χώρο. Αυτά τα χωρίσματα προσφέρουν τη δυνατότητα δημιουργίας αποθηκευτικών χώρων, απομόνωσης ενός τμήματος του δωματίου, διαχωρισμού δύο γραφείων ή ακόμη και αλλαγής του στιλ του χώρου σας.
 
     
 
 

 

 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για μία ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την ανακαίνιση της κατοικίας σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Θεσσαλία
 
     
     
     6948835814